2018 Utover belysning Nye scenelyseprodukter Lanseringsarrangement i Beijing-En profesjonell scenebelysningsprodusent har over 10 års FoU-erfaringer

Belysning show programmert av kinesisk berømt lysdesigner fra Beyond Lighting Nye produkter lanserer hendelse

Så langt har Beyond -belysning allerede produsert og eksportert scenebelysning over 10 år, mens hjemmemarkedet vårt startet fra 2018.

I begynnelsen av det som ble grunnlagt, bestemte vi oss for det første for å starte eksportvirksomheten for scenelys og det første markedet vi valgte for Europamarkedet. Vi utvikler og lager bare LED -kildebelysning, spesielt i vaskebevegelig hode. Så drar vi til Europa for å delta på profesjonelle lys- og lydutstillinger og prøve vårt beste for å lage gode produkter og sikre at de er stabile. Vi mottok mange forslag til produkter og tjenester fra kunder og bygger et godt og langsiktig forretningsforhold med kunder. Vi har vokst raskt og har fått alle våre produktstandarder til å samsvare med europeiske standarder. Hvert år lanserer vi rundt 5-7 serier nye produkter på markedet, så vi forstørret produktsortimentet og oppnådde rikt FoU- og produksjonsprodukter.

Med validering av markedet og kundene har vi muligheten til å utvikle og produsere mer profesjonell scenebelysning, og har nok produkter til å dekke behovene til profesjonelle kunder, profesjonelle markeder og profesjonelle scener.

I juli 2018 planla Beyond Lighting å gå inn i det kinesiske markedet, og arrangerte nye produkter som ble lansert i Beijing City, og inviterte kinesiske velkjente scenekunstindustrier i Kina, inkludert eksperter, professorer og ingeniørdesignere og noen performance-selskaper til å delta. Totalt over 800 mennesker deltok på dette arrangementet. Også invitert kinesisk berømt lysdesigner til å programmere scenelysforestillingen, 3,5 minutters lysshow imponerte og overrasket alle publikum. Alle lysarmaturer kommer fra Beyond -belysning, og alle lysarmaturer er LED -kilde, bortsett fra utendørs strobelys og vanntett blinderlys, kombineres alle andre belysningsarmaturer av LED -vaskehodet.

Dette scenebelysningsarmaturet er kombinert med 70 stykker 760 (7x60W bee eye moving head), 32 pieces 1940 (19*40W bee ye moving head), 28 pieces 4200 (4*200W IP65 blinder light) 96 pieces M46 (12*40W wash zoombevegelig hode) og 92 deler 3113 (1728*0,5 W vanntett stroboskoplys).

news (1) news (2) news (3) news (4)

I dette nye produktarrangementet kommuniserte vi med alle publikummere, eksperter på scenelysindustrien, produsent av scenelys, scenelysingeniører, belysningsavdelinger. De gir oss veldig positive kommentarer og forslag, alle produktene er likt og rost av folk. Denne hendelsen hjelper Beyond belysning raskt og åpner hjemmemarkedet.


Innleggstid: mai-07-2021